Hae päivähoitopaikkaa

Hae päivähoitopaikkaa

Tervetuluoa hakemaan päivähoito- ja esikoulupaikkaa syksylle 2021. Hakuaika 31.03-21 asti. Voit lähettää hakemuksesi meidän verkkosivustolla. Jos on kysyttävää, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: solgarden.aurinkotarha@gmail.com tai soittaa meille numeroon 045 78315704.

Solgården Aurinkotarha on kaksikielinen steinerpedagoginen päiväkoti ja ruotsinkielinen esikoulu, joka sijaitsee Karjaan keskustassa Raaseporissa.

Solgården Aurinkotarha on pieni päiväkoti jossa on 28 paikkaa. Toimintaamme kuuluu pienlapsiryhmä, Små solarna, joka on alle 3-vuotiaiden ryhmä, Aurinkokukat ja Ringeblommorna 3–6 vuotiaille, sekä oma ruotsinkielinen esikoulu. Molemmat kielet, ruotsi ja suomi, käytetään elävästi ja luonnollisesti päiväkodissa. Toiminta perustuu viikkorytmille. Leikimme paljon ulkona ja meillä on kaksi metsäpäivää viikossa.

Leivomme, maalaamme, ja kuuntelemme satukertomuksia. Liikumme satuleikissä (eurytmia) ja piirileikeissä, laulamme ja soitamme. Priorisoimme rauhaa, rytmiä ja osallisuutta ja vapaata leikkiä.

Puutarhassamme kasvatamme yrttejä ja vihanneksia, huolehdimme omista kaneista, ja annamme lapsille mahdollisuuden osallistua luonnon kiertokulkuun. Tähän kuuluu kompostin hoitaminen, haravointi, istuttaminen, kylvö ja sato. Syömme ekologista ja lähituotettua ruokaa, jonka tekee meidän oma kokki omassa keittiössämme.

Jokainen lapsi on uniikki. Rytmien ja rituaalien sekä kertauksien kautta luomme pienelle lapselle turvallisen olotilan päivähoidossa. Vietämme monta erilaista juhlaa vuoden aikana. Lapsen omaa syntymäpäivää juhlistamme aivan erityisesti.

Tarjoamme lämpimän ja avoimen ympäristön, jossa on mahdollisuuksia myös sinun osallistua. Kehitämme päiväkotiamme yhdessä ja meillä on avoin ja kommunikoiva yhteistyö kaikkien vanhempien kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *