Info

Päiväkoti Solgården Aurinkotarha on yksityinen, kaksikielinen, steiner-vaikutteinen päiväkoti Karjaalla. Tarjoamme päivähoitoa alle 3-vuotiaille ja 3-vuotta täyttäneille lapsille. Aurinkotarha järjestää esikouluopetusta.

Meillä on oma kokki joka valmistaa kasvisruokaa suurelta osin lähi- ja luomuraaka-aineista.

Päiväkodissa noudatetaan viikkorytmiä, jossa on oma päivänsä leipomiselle, satuleikille, maalaamiselle sekä metsäretkille isommille lapsille. Päivittäin lapset ulkoilevat paljon päiväkodin viihtyisällä pihalla, josta löytyy leikkivälineitä, puutarha-alue ja luonnonmukaista maastoa.

Haluamme tarjota lapsille rauhallisen ja turvallisen ympäristön jossa he saavat oppia ja kehittyä kukin omassa tahdissaan.

Steiner-vaikutteisissa päiväkodeissa vanhemmilla on tärkeä rooli. Vanhemmat osallistuvat päiväkodin toimintaan talkoiden ja työryhmien kautta ja vaikuttavat näin lapsensa hyvinvointiin päiväkotiympäristössä. Samalla perheet saavat mahdollisuuden tutustua muihin perheisiin. Vanhemmat hoitavat päiväkodin viikkosiivouksen juoksevan työvuorolistan mukaan. Näin vanhempaintyöllä on päiväkodille myös taloudellista merkitystä. Siivousvuoroja tulee 2-3/perhe/lukukausi.

 

Aukioloajat

Aurinkotarha on avoinna

ma - pe kl. 7.45 – 16.30

Syyslukukausi alkaa 10.8.2017
 

Hakeminen

Aurinkotarhaan voi hakea ympäri vuoden. Käsittelemme hakemuksia ja ilmoitamme heti jos lapsiryhmistä vapautuu paikkoja jonossa oleville. Syksyisin hoitopaikkoja vapautuu kun lapsia siirtyy esikoulusta kouluun. Tarjoamme ensisijaisesti kokoviikkopaikkoja.

Järjestämme vuosittain avoimet ovet helmikuussa. Silloin kaikki ovat tervetulleita tutustumaan lähemmin toimintaamme. Tarvittaessa voi aina ottaa yhteyttä päiväkodin johtajaan Eva Dahlströmiin ja sopia vierailusta Aurinkotarhassa.

 

Hoitomaksut

Syksy 2017 - kevät 2018

Hoitomaksut perheille joilla on subjektiivinen oikeus päivähoitoon

Kokopäivähoito hoitomaksu ilman tukea perhe maksaa
Esikoulu 381 € 220 €
lapsi yli 3 v. 652,25 € 280 €
lapsi alle 3 v. 725,25 € 310 €
Kolme päivää/viikko
lapsi yli 3 v. 383,38 € 220 €

Solgården Aurinkotarha tarjoaa täysiviikkohoitopaikkoja ja puoliviikoittaisia hoitopaikkoja (kolmena päivänä viikossa) lapsille yli kolme vuotta.

Yllä oleva taulukko on laskettu pienimmän tuen mukaan jonka perhe jolla on subjektiivinen oikeus päivähoitoon voi saada. Jos olet oikeutettu tulosidonnaiseen hoitolisään perheen osuus voi olla pienempi kuin yllä olevassa taulukossa. Katso tarkemmat tiedot Kelan sivuilta

Kelan yksityisen hoidon tuen lisäksi perheet ovat oikeutettuja kuntalisään joka Raaseporissa on 200 € täyden viikon hoidossa oleville yli 3-vuotiaille, 270 täyden viikon hoidossa oleville alle 3-vuotiaille ja 100 € puoli viikkoa hoidossa oleville yli 3-vuotiaille

Hoitomaksu maksetaan 12 kuukautta vuodessa

Perheille, joilla ei ole subjektiivinen oikeus päivähoitoon (katso linkki yllä), suosittelemme että ottavat yhteyttä Kelaan selvittääkseen mihin taloudelliseen tukeen ovat oikeutettuja.

Ota meihin yhteyttä puhelimitse 044 770 8140 tai sähköpostitse solgarden.aurinkotarha@gmail.com jos sinulla on hoitomaksuihin liittyviä kysymyksiä.

 

OTA YHTEYTTÄ

Voit soittaa meille
044 770 8140

tai lähettää sähköpostia
solgarden.aurinkotarha@gmail.com

Lisää kuvia arjestamme
Facebook -sivuillamme