Aurinkotarha

Yksittäisiä paikkoja vielä vapaana syksylle 2019!

Ota yhteyttä ja jätä hakemus ennen 10.6.2019.

Tervetuloa mukaan!

 

Info

Päiväkoti Solgården Aurinkotarha on yksityinen, kaksikielinen, steiner-vaikutteinen päiväkoti Karjaalla. Tarjoamme päivähoitoa alle kouluikäisille. Aurinkotarha järjestää esikouluopetusta.

Meillä on oma kokki joka valmistaa kasvisruokaa suurelta osin lähi- ja luomuraaka-aineista.

Päiväkodissa noudatetaan viikkorytmiä, jossa on oma päivänsä leipomiselle, satuleikille, maalaamiselle sekä metsäretkille isommille lapsille. Päivittäin lapset ulkoilevat paljon päiväkodin viihtyisällä pihalla, josta löytyy leikkivälineitä, puutarha-alue ja luonnonmukaista maastoa.

Haluamme tarjota lapsille rauhallisen ja turvallisen ympäristön jossa he saavat oppia ja kehittyä kukin omassa tahdissaan.

Steiner-vaikutteisissa päiväkodeissa vanhemmilla on tärkeä rooli. Vanhemmat osallistuvat päiväkodin toimintaan talkoiden ja työryhmien kautta ja vaikuttavat näin lapsensa hyvinvointiin päiväkotiympäristössä. Samalla perheet saavat mahdollisuuden tutustua muihin perheisiin. Vanhemmat hoitavat päiväkodin viikkosiivouksen juoksevan työvuorolistan mukaan. Näin vanhempaintyöllä on päiväkodille myös taloudellista merkitystä. Siivousvuoroja tulee 2-3/perhe/lukukausi.

 

Aukioloajat

Aurinkotarha on avoinna

ma - pe kl. 7.30 – 17.00
(Tarvittaessa säädeltävissä)

Syyslukukausi alkaa 8.8.2019
Päiväkoti on suljettuna:
(Tarkemmat päivämäärät ilmoitetaan myöhemmin)
syysloma
joululoma
hiihtoloma
pääsiäinen
helatorstai
kesäloma
 

Hakeminen

Aurinkotarhaan voi hakea ympäri vuoden. Käsittelemme hakemuksia ja ilmoitamme heti jos lapsiryhmistä vapautuu paikkoja jonossa oleville. Syksyisin hoitopaikkoja vapautuu kun lapsia siirtyy esikoulusta kouluun. Tarjoamme kokoviikkopaikkoja.

Järjestämme vuosittain avoimet ovet helmikuussa. Silloin kaikki ovat tervetulleita tutustumaan lähemmin toimintaamme. Tarvittaessa voi aina ottaa yhteyttä päiväkodin johtajaan Eva Dahlströmiin ja sopia vierailusta Aurinkotarhassa.

 

Hoitomaksut

Syksy 2019 - kevät 2020

Kokopäivähoito hoitomaksu ilman tukea perhe maksaa
lapsi yli 3 v. 652,25 € 280 €
lapsi alle 3 v. 752,25 € 310 €

Yllä oleva taulukko on laskettu pienimmän tuen mukaan jonka perhe jolla on oikeus päivähoitoon voi saada. Jos olet oikeutettu tulosidonnaiseen hoitolisään perheen osuus voi olla pienempi kuin yllä olevassa taulukossa. Katso tarkemmat tiedot Kelan sivuilta

Kelan yksityisen hoidon tuen lisäksi perheet ovat oikeutettuja kuntalisään joka Raaseporissa on 200 € yli 3-vuotiaille ja 270 € alle 3-vuotiaille.

Hoitomaksu maksetaan 12 kuukautta vuodessa

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse solgarden.aurinkotarha@gmail.com jos sinulla on hoitomaksuihin liittyviä kysymyksiä.

 

OTA YHTEYTTÄ

Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen
solgarden.aurinkotarha@gmail.com

Lisää kuvia arjestamme
Facebook -sivuillamme